• Barys Astana
  • Čeljabinsk
  • Čerepovec
  • Chabarovsk Amur
  • CSKA Moskva
  • Dinamo Riga
  • Dynamo Minsk
  • Dynamo Moskva
  • Jaroslavl
  • Jekatěrinburg
  • Jokerit Helsinki
  • Kazaň
  • Magnitogorsk
  • Nižněkamsk
  • Nižnyj Novgorod
  • Novosibirsk
  • Omsk
  • Petrohrad
  • Red Star Kunlun
  • Sochi
  • Spartak Moskva
  • Ufa
  • Vitiaz Chekhov
Registrácia
Zapamätať prihlásenie

Nemáte ešte účet?

Registrácia

Máte už svoj účet?

Prihlásenie
Menu

Stávky na hokej: funkcie a tipy

Rovnako ako online kasino, kde môžete hrať bezpečne a nevystavovať svoje prostriedky možným krádežiam pri použití agregátora hazardných hier, výrazne vzrástla aj popularita stávkovania na NHL.

Meteorický vzostup bol exponenciálny, a to najmä vďaka https://csgame.cz/hraci-automaty/, ktorý viedol k obrovskému vzletu Vegas Golden Knights a vzrastajúcemu všeobecnému záujmu o športové hazardné hry, pretože čoraz viac štátov legalizuje stávky. Hokej zostáva jedinečným a náročným športom, a hoci sa počet stávok na hokej v posledných rokoch zvýšil, stále zostáva jedným z hlavných športov s celkovo najnižším počtom stávok na udalosti. To všetko je tiež dôsledok toho, že teraz okrem skúsených znalcov hry nie je veľa nových, ktorí sa snažia zúročiť svoje vedomosti v oblasti hokeja. Na ilustráciu tejto nezrovnalosti sa stačí pozrieť na čísla: na hlavný futbalový zápas môže byť do večerných stávok viac ako 100 000 stávok, zatiaľ čo na hokej v základnej časti môže byť iba 5 000 stávok.

Nezabudnite však, že hokej patrí medzi tie športy, kde sa dajú zarobiť naozaj veľké peniaze. Pozrime sa na niekoľko funkcií hry a pokúsime sa vám dať niekoľko cenných tipov, ako zvýšiť šance na získanie obrovských výhier.

Vlastnosti hry

Teraz je čas zistiť zložitosť stávok, ktoré môžete umiestniť na hry v ktorejkoľvek hokejovej stávkovej kancelárii online alebo v prevádzkach.

1) Peňažná linka

Peňažná línia je najjednoduchšia stávka vo všetkých hokejoch - stávky na to, kto tento zápas vyhrá. Ak vyhrá váš vybraný tím, získate svoju výhru - je to jednoduché. Je tu však jedna zvláštnosť, ktorej by ste mali venovať pozornosť, pretože bude mať vplyv na to, ako vám budú vyplatené po uzatvorení stávky.

Keby stávkové knihy alebo stránky s online stávkami na hokej jednoducho umožňovali tipujúcim staviť na to, kto vyhrá, a zaplatili všetky prihrávky, jednoducho by šli do brejku, pretože niektoré tímy sú zjavne silnejšie ako iné. Musí existovať mechanizmus, ktorý by rozlišoval medzi obľúbenými a outsidermi s reguláciou strát a výhier pre každú stranu, a tu prichádza na rad finančná línia.

Peňažná linka je postavená na základnej jednotke - 100 dolárov. V prípade obľúbeného hráča v hokeji by ste museli staviť dobre viac ako 100 dolárov, aby ste vyhrali 100 dolárov. Zároveň, pokiaľ ide o outsidera, stavíte 100 dolárov a máte možnosť vyhrať cez 100 dolárov. Vyzerá to asi takto:

Stavili ste na hokejový zápas Yunost-Dynamo, prvý tím je v tomto prípade obľúbený a kurz na neho je 1,25, zatiaľ čo Dynamo je outsider s kurzom 2,5. Aby ste vyhrali 100 dolárov na víťazstvo Mládeže, musíte staviť 400 dolárov, ale v prípade Dynama to bude stačiť, aby ste stavili niečo cez 80 dolárov.

2) Bodové body

Ak ste niekedy stavili na šport, viete niečo o fenoméne rozptylu. Rozptyl je v zásade metóda, ktorú používajú stávkové kancelárie na vyrovnanie šancí dvoch tímov.

Celkový počet pukov v hokeji sa nikdy nemení - vždy je to 1,5. Inými slovami, favorit každého hokejového zápasu vyhráva vždy o 1,5 gólu. Dôvod, prečo sa čiara puku nikdy nemení, spočíva v tom, že sa v štandardnom hokejovom zápase nepredáva veľa gólov, čo znamená, že veľké spready nemajú veľký zmysel.

Zvážte napríklad to isté: Mládež a Dynamo: Mládež je obľúbená, Dynamo je outsider, skóre hry je 2 - 3 v prospech druhého tímu. To znamená, že pri výpočte na rade podložiek zvíťazil tím Yunost, pretože strelili 2 góly plus šanca 1,5 = 3,5 a tím Dynamo ich má iba 3.

3) Viac / Menej

Nad / pod alebo nad / pod je všeobecný pojem v stávkach na tímové športy. V prípade stávkovania na NHL sa stanoví hranica, koľko gólov môžu streliť oba tímy v jednom zápase. Je na vás, aby ste sa rozhodli, či tímy skórujú nad alebo pod navrhovaným celkovým počtom gólov.

Napríklad si predstavte, že pomer nad / pod pre bežnú hru je 5. Na konci hry jeden tím porazil druhý so skóre 4: 0 - to znamená, že celkový počet gólov strelených v zápase je 4, čo je pomer nad / pod, čo znamená, že stávka na kurz menej bola správna.

Stávky na hokej, ktoré sú celkovo na / pod, sú obvykle medzi 5 a 6,5. Stávkové kancelárie, ktoré stanovujú tieto kurzy na stávky na NHL, tak robia opäť preto, lebo vedia, že hokejové zápasy sa zvyčajne končia niekoľkými gólmi.

4) Stávky na budúci výsledok

Stávky na budúcnosť vám umožňujú staviť na niektoré aspekty športu, ktoré sa ešte len majú stať. Napríklad na začiatku sezóny môžete staviť na tím, ktorý vyhrá Stanley Cup v NHL.

Pokušenie staviť takto je to, že sa môže dobre vyplatiť za malú stávku. Ak by ste na Vancouver Canucks stavili 10 dolárov na výhru Stanley Cupu 2021 +1500 a nakoniec by ste ich vyhrali, dostali by ste 160,00 dolárov.

5) Stávky na určité aspekty hry

Stávky s rôznymi ponukami sa môžu vzťahovať na akýkoľvek konkrétny aspekt hry okrem výberu víťaza z dvoch tímov. Môžete napríklad staviť na to, ktorý hráč strelí prvý gól alebo koľkokrát konkrétny brankár trafí loptu. Takéto stávky sú zábavným spôsobom, ako analyzovať hru a možno si vziať nejaké dobré peniaze.

Okrem týchto funkcií existuje ešte veľa ďalších, prejdime však k tipom, ktoré vám pomôžu zbohatnúť.

Rada

Ľadové športy sú najväčšie športy, na ktoré môžete staviť, pretože vám umožňujú vyhrať skutočné peniaze pri sledovaní vášho obľúbeného ľadového zápasu. Najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť, je samozrejme stávky na hokej, pretože ide o najúžasnejší ľadový šport, aký si môžete predstaviť. Ak ste však ešte nedorástli do statusu profesionála a nemáte dostatok skúseností, budete potrebovať niekoľko rád, o ktorých vám s radosťou povieme:

  • - Stále sledujte najnovšie kurzy, pretože sa často stáva, že sa zmenia v priebehu niekoľkých sekúnd;
  • - Kompetentne a podrobne analyzujte ako samotnú udalosť, tak aj históriu / úspechy každého z jednotlivých tímov;
  • - Vypracujte svoju vlastnú osvedčenú stratégiu stávkovania na hokej;
  • - Vyvarujte sa vyrovnanejším kurzom, pretože ak si samotní bookmakeri nie sú istí víťazstvom niektorého tímu, potom je správne stávkovať ako hrať ruletu;
  • - Nestíhajte získať stratené peniaze späť, pretože riskujete, že oveľa viac stratíte v dôsledku spontánnych a unáhlených rozhodnutí;
  • - Zostaňte naladení na správy o zraneniach ľadu pre každý tím v prípade predmetnej udalosti - to najčastejšie ovplyvňuje výhodu v hre jedného z tímov.


Hokej je skvelá príležitosť stráviť čas s radosťou a potešením. Stávkovaním na tento šport si môžete vychutnať svoju obľúbenú hru a zároveň si vychutnať očakávanie víťazstva zvoleného tímu, ako aj šancu zasiahnuť jackpot a zbohatnúť. Ak to chcete urobiť, stačí vložiť vklad a zvoliť príslušnú sadzbu.

Hrajte a vyhrajte s hokejom!

Prečo tenisoví fanúšikovia uprednostňujú päťsetové hlavné turnaje pred trojsetovými?

Neexistuje jednotný názor na to, ktorý formát je v tenise najlepší. Je tenisový zápas lepší, keď sa sklada z troch setov alebo skôr z...

28.03.24, 16:35

0

Slováci a ich obľúbené športy: Futbal, hokej a lyžovanie v popredí

Slovensko je krajinou s bohatou športovou históriou a vášnivými fanúšikmi. Najsledovanejšími športami medzi Slovákmi sú jednoznačne...

03.03.24, 11:49

0

Prečo sledovať hokej?

Hokej je jedným z najpopulárnejších športov na svete a je to nielen vášnivý šport, ale aj zábava pre všetkých fanúšikov. Prečo by ste...

19.01.24, 17:38

0

Info! Len prihlásení užívatelia môžu pridávať a reagovať na už pridané komentáre.

NAJČÍTANEJŠIE

7 D

48 H

24 H

TABUĽKA TOP 8

VÝCHOD

ZÁPAD

CELKOM

  • #Tým
    Z
    V
    VP
    PP
    P
    Skóre
    B
  • #Tým
    Z
    V
    VP
    PP
    P
    Skóre
    B